Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 11:10:39

У Чернігові ювенальні поліцейські провели спортивний день разом з дітьми

25.03.2024   11:08Агенцiя

Ювенальні поліцейські Чернігівського районного управління поліції та обласної поліції спільно з Чернігівською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України влаштували дітям спортивно-профілактичний захід «Спорт-діти–поліція». Під час заходу хлопці та дівчата спритно демонстрували силу, витримку, вміння та навички з виконання спортивних вправ.

Щорічно у третій тиждень березня проходить Міжнародний тиждень здоров’я підлітків. Він має на меті сформувати розуміння значущості власного здоров’я для молодого покоління з акцентом на особливості вікової групи підлітків, швидке фізичне та емоційне зростання яких відрізняє їх від дітей або дорослих.

Тож поліцейські зустрілися з вихованцями комунального закладу Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання «Чайка» та провели дружні матчі з аерохокею та настільного міні-футболу, а також спортивні естафети.

Діти активно демонстрували гостям свою вправність та вміння. Під час зустрічі спортивного азарту та завзяття не бракувало ані поліцейським, ані підліткам.

Наприкінці зустрічі поліцейські нагородили дітей медалями та грамотами. По завершенню заходу дітей пригостили смаколиками та запланували нові спортивні зустрічі. Діти подякували поліцейським за весело проведений час та з нетерпінням чекають наступної зустрічі.

Правоохоронці закликають молодь проводити дозвілля з користю! Регулярні заняття спортом додають енергії, покращують настрій, зменшують стрес і покращують загальне самопочуття. Обирайте вид спорту, який вам подобається, і робіть його невід’ємною частиною свого життя.

Відділ комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.