Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 13:51:08

Опитування серед жителів Іванівської, Киїнської та Кіптівської громад щодо дизайну меморіальних об’єктів

14.02.2024   13:13Агенцiя

ГО «Асоціація демократичного розвитку» починає опитування серед жителів Іванівської, Киїнської та Кіптівської громад щодо дизайну меморіальних об’єктів.

09 лютого почалося опитування жителів та жительок Іванівської, Кіптівської та Киїнської громад щодо дизайну меморіальних об’єктів.
Меморіали будуть встановлені, щоб увічнити пам’ять про події повномасштабного вторгнення росії на територію України та Чернігівщини зокрема. Також поряд із ними будуть висаджені кленові алеї.

Опитування триватиме до 29 лютого (включно). Взяти в ньому участь можна онлайн чи в паперовому вигляді. Для кожної громади зроблена окрема онлайн анкета:
-    для жителів Кіптівської громади ‒ https://bit.ly/3UC5ns7
-    для жителів Іванівської громади ‒ https://bit.ly/3w2EAeg
-    для жителів Киїнської громади ‒ https://bit.ly/3unO5o3

Відповіді в анкетах є анонімними. Інформація, яка буде отримана після завершення опитування, використовуватиметься в узагальненому вигляді. Результати будуть аналізувати та опрацьовувати протягом першої половини березня. Про них Асоціація демократичного розвитку повідомить окремо.

Завдяки такому опитуванню мешканці громад зможуть вирішити яким має бути меморіал в їхній громаді. «Нам важливо почути думки усіх жителів громад, де відбувається таке опитування. Ці меморіали будуть свідками нашої боротьби за незалежність й нагадуватимуть про її ціну в майбутньому. Тому ми закликаємо долучатися кожного та кожну до опитування», ‒ розповіла Наталія Апанасько, асистентка керівниці проєкту «Колективна пам’ять про війну на Чернігівщині».

Опитування проводить ГО «Асоціація демократичного розвитку» в коаліції з ГО «Жінки за розвиток», ГО «Кіптівська жіноча спілка», ГО «Юстина» та ГО «Добро Тайм». Встановлення меморіалів та висадження алей відбувається в межах реалізації проєкту «Колективна памʼять про війну на Чернігівщині».
Також у громадах будуть організовані заходи з арт-терапії, психологічної підтримки для жінок та дівчат, лекції для школярів «Чому важливо знати і памʼятати історію».

Проєкт «Колективна памʼять про війну на Чернігівщині» підтримується Фондом «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії, Швеції.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини