Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 22:49:28

Стан гідрологічної обстановки на окремих ділянках Чернігівщини

04.02.2024   10:31Агенцiя

Через активні процеси льодоутворення з різкими коливаннями рівнів води на річках області, спостерігається ускладнення гідрологічної обстановки на окремих ділянках:

Так, через затоплення під'їзних шляхів до понтонних мостів через р. Десна та р. Віть, ділянки довжиною до 6 м та рівнем води до 70 см,  тимчасово припинено пряме транспортне сполучення автодорогою місцевого значення Новгород-Сіверський-Бирине  з населеними пунктами с. Бирине, с. Прокопівка та с. Підгірне Новгород-Сіверського району.

У м. Остер Чернігівського району - перелито  проїзну частину по вул. Соборності. Ділянка довжиною до 50 м та глибиною до 18 см.

Через затоплення  проїзної частини автодороги місцевого значення Мньов - Пустинки, ділянка довжиною до 8 м та глибиною до 15 см, ускладнене транспортне сполучення з с. Пустинки Чернігівського району.

У с. Мньов Чернігівського району - перелито  проїзну частину по вул. Набережна. Ділянка довжиною до 40 м та глибиною до 35 см.

У смт Радуль Чернігівського району - перелито  проїзну частину по вул. Новікова. Ділянка довжиною до 30 м та глибиною до 132 см.  

Через затоплення проїзної частини автодороги місцевого значення Смичин - Конотоп - Смяч ускладнене транспортне сполучення з с. Малий Дирчин Чернігівського району. Ділянка довжиною до 25 м та глибиною до 30 см.

У с. Старі Яриловичі Чернігівського району - перелито проїзну частину по вул. Першотравнева. Ділянка довжиною до 10 м та глибиною до 60 см.

У всіх випадках підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення в населених пунктах не виявлено.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини