Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 10:42:57

Чернігівські поліцейські затримали торгівця психотропами

13.01.2024   12:09Агенцiя

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали 35-річного чернігівця, який підозрюється у роздрібному наркодилерстві.

Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Днями поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що 35-річний чернігівець торгує психотропами. Правоохоронці задокументували факти збуту заборонених речовин.

В подальшому, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» провели санкціонований обшук в помешканні чоловіка. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили гроші, отримані від злочинної діяльності та мобільні телефони.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику слідчий поліції повідомив про підозру у злочині, передбаченому частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Вони визначають відповідальність, зокрема, за збут наркотичних засобів або психотропних речовин, вчинений повторно.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна.



Відділ комунікації поліції Чернігівської області
чернігівські поліцейські затримали торгівця психотропами

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.