Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 20:12:45

Посварився з матір’ю і втік з дому: поліцейські Прилуччини розшукали зниклого підлітка

20.12.2023   09:29Агенцiя

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції розшукали та повернули додому 16-річного зниклого хлопця, який після сварки з матір’ю блукав вулицями свого села. Поліцейські провели з неповнолітнім та його батьками профілактичну роботу щодо недопущення подібних інцидентів у майбутньому.

До Прилуцького районного відділу поліції звернулась жителька Ічнянської громади із повідомленням про те, що її 16-річний син ввечері після суперечки вийшов з дому та не повернувся. Його телефон був вимкнений. Рідні намагалися самотужки знайти дитину, але пошуки були марними. Вночі вони подзвонили до поліції.

Отримавши прикмети зниклого, поліцейські вирушили на його пошуки. Майже всю ніч правоохоронці ретельно обстежували околиці села, вулиці, стадіон, покинуті будинки та навідувались до його знайомих. Невдовзі на одній із вулиць правоохоронці помітили схожого за описом хлопця. Підліток справді виявився розшукуваним. Він дуже змерз та намагався дістатися додому. Поліцейські помістили юнака до службового автомобіля та доправили до місця проживання.

Поліцейські притягнули матір хлопця до відповідальності за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). Поліція закликає дорослих приділяти належну увагу своїм дітям. Ви маєте забезпечити постійний контроль за місцем їхнього перебування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини