Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 21:39:46

Олександр Ломако привітав зі святом працівників місцевого самоврядування та вручив відзнаки

08.12.2023   10:57Агенцiя

Вчора, 7 грудня, з нагоди Дня місцевого самоврядування працівникам Чернігівської міської ради вручили почесні відзнаки міської ради та медалі «За оборону Чернігова».

В.о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако щиро подякував колективу за роботу в органах місцевого самоврядування в інтересах всієї громади.

— Хочу вам щиро подякувати, тому що це не найбільш високооплачувана і точно не найбільш вдячна робота. Але для мене, і сподіваюсь, для всіх присутніх в цій залі, і для депутатів — це, в першу чергу, служіння людям. Якщо ти присвятив своє життя цьому, то питання комфорту та оплати праці не стоїть на першому місці. Я хотів би побажати всім міцного здоров’я, міцних нервів, здоров’я і всім вашим близьким, особливо тим родинам, у кого є мобілізовані. Багато працівників міської ради та, зокрема, чотири депутати зараз на фронті. За це ми їм вдячні.

Дякуємо ЗСУ за те, що в той час, коли вони відстоюють нашу державу, у нас є можливість думати про місто і завтрашній день. Адже це і є місцеве самоврядування, — зазначив Олександр Ломако.

Очільник міста у своїй промові також зауважив, що без місцевого самоврядування неможлива демократія.

— Місцеве самоврядування — запорука європейської інтеграції в Україні та відновлення нашої держави. Для багатьох міжнародних партнерів зрозумілий формат саме роботи з громадами. Тому що громади на місцях чітко розуміють пріоритети та відповідальність перед людьми, які обрали нас. Переконаний, що ми обов’язково побудуємо сильну державу, а місцеве самоврядування буде запорукою цієї сильної держави, — підкреслив в. о. міського голови.

Він також побажав усьому колективу працювати над собою, самовдосконалюватися, відчувати відповідальність, тому що прийняті рішення люди відчувають найшвидше, зважених та мудрих рішень на благо нашої громади.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини