Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 09:28:25

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Чернігові

21.11.2023   14:39Агенцiя

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Чернігові, внаслідок якої загинув чоловік особо якого на даний час не встановлена.

 Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 18:50. На місце події прибули екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.
За попередньою інформацією, водій тролейбуса, рухаючись по вулиці Шевченка, біля будинку № 160 виконував поворот ліворуч і наїхав на пішохода, який йшов зліва на право відносно руху тролейбуса.
В результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.
За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).
Нині триває досудове розслідування.


Поліцейські звертаються до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати за номерами: (0462) 619-838 або 073-200-12-31.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION