Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 17:28:20

Олександр Ломако передав сертифікат на 5 млн грн 119-й окремій бригаді ТРО

11.11.2023   14:19Агенцiя

У Чернігові продовжують дякувати військовим та цивільним, які у лютому-березні 2022 року стали на захист міста та зробили свій внесок в оборону.

Цього тижня в.о. міського голови Олександр Ломако вручив ще 18 відзнак «За оборону Чернігова» військовослужбовцям Збройних Сил України, волонтерам, рятувальникам і медичним працівникам. А також передав сертифікат на п’ять мільйонів гривень командиру 119-ї окремої бригади ТРО Олексію Висоцькому.

    — Медаль «За оборону Чернігова» запроваджена для того, щоб збереглася пам'ять про героїчні події, які були у нашому місті, коли чернігівці та військові ЗСУ стримали, переважаючого у багато разів, ворога, і не пустили його далі. На першому етапі широкої війни — це була визначальна подія, тому що її хід міг бути зовсім іншим, якби ворог по нашому напрямку пройшов до Києва. Як нам віддячили — всі добре знають, але це ніколи не викреслить подвиг чернігівців, які  об’єднались і показали чудовий приклад єдності, — говорить в.о. міського голови Олександр Ломако.

Крім медалей, в.о. міського голови Чернігова вручив сертифікат на п’ять мільйонів гривень командиру 119-ї окремої бригади ТРО Олексію Висоцькому. Чернігівська громада продовжує підтримувати своїх захисників, з цією метою з бюджету територіальної громади регулярно виділяються кошти.

    — Підтримку громади ми отримуємо з моменту повномасштабного вторгення рф на територію України. Чернігівська міська рада постійно нас підтримувала — транспортом, харчами, теплими речами. На останній сесії було прийнято рішення про виділення п'яти мільйонів гривень 119-й бригаді ТРО. Ці кошти будуть витрачені на дрони та тепловізори, — говорить Олексій Висоцький.

 
Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини