Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 23:18:14

Чернігівські поліцейські вилучили у домашнього кривдника автомат, патрони та наркотики

11.11.2023   11:48Агенцiя

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції під час відпрацювання виклику про домашнє насильство виявили у кривдника автомат АКС-74, 4 запасні магазини до нього, понад 800 патронів до вищевказаної зброї та наркозілля.

9 листопада до поліції звернулась жінка, яка скаржилася на свого чоловіка, який дебоширив та лякав її.

На виклик виїхали поліцейські сектору протидії домашнього насильства Чернігівського райуправління поліції. Під час розмови з потерпілою з’ясувалося, що у її чоловіка є незаконна вогнепальна зброя.

Правоохоронці ретельно перевірили помешкання правопорушника та виявили автомат АКС-74 та набої до нього.

Для фіксації правопорушення та вилучення небезпечних знахідок на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. В подальшому в ході огляду місця події в квартирі правопорушника поліцейські виявили ще й подрібнену речовину зеленого кольору (канабіс).

Правоохоронці вилучили незаконні знахідки та направили на проведення експертних досліджень. Наразі поліцейські з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника.

Відкриті кримінальні провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення чи зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). А за вчинення домашнього насильства на чоловіка також склали адмінпротокол за статтею 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За скоєння злочинів чернігівцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.



Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини