Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 01:43:39

Росіяни руйнують житло та господарчі будівлі у прикордонні Чернігівщини: поліція документує наслідки обстрілів

09.11.2023   09:13Агенцiя

Ворог вкотре цинічно обстріляв прикордонні села Новгород-Сіверщини, внаслідок чого постраждали оселі місцевих мешканців, а також споруди сільськогосподарського підприємства.

За попередньою інформацією, росіяни здійснили понад 10 пострілів у бік української території, ймовірно, зі ствольної артилерії. В одному з сіл Семенівської громади Новгород-Сіверського району внаслідок обстрілу пошкоджено ряд приватних будинків. На щастя, мирні мешканці села не постраждали.

Також від влучань ворожих снарядів зазнала ушкоджень територія сільгосппідприємства: уламками посічено стіни адмінбудівлі та складського приміщення, зруйновано паркан.

Поліцейські Новгород-Сіверщини щоразу прибувають на місця ворожих влучань, аби допомогти постраждалим людям та задокументувати наслідки обстрілів.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини