Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 23:22:11

У Чернігові ювенальні поліцейські проводять профілактичні уроки з протидії булінгу

18.10.2023   15:12Агенцiя

Ювенальні поліцейські Чернігівщини регулярно проводять профілактичну роботу з учнями навчальних закладів та розповідають про прояви та протидію булінгу, а також про відповідальність за такі дії.

Днями старша інспекторка сектору ювенальної превенції Чернігівського райуправління поліції Наталія Горох провела профілактичний захід з учнями 6-го класу ліцею № 15 міста Чернігова щодо недопущення булінгу в дитячому середовищі.

Профілактична робота з дітьми в навчальних закладах – важливий та актуальний напрям роботи ювенальної превенції, адже саме тут діти проводять більшу частину свого часу, відбувається процес їх соціалізації та знайомство з основними нормами моралі та порядку.

Поліцейська у доступній формі розповіла, що означає булінг, його основні ознаки, відповідальність дітей та батьків за такі дії. Інспекторка наголосила, що у випадку булінгу школярі мають неодмінно звертатися по допомогу до дорослих — учителів і батьків. Також співробітниця поліції дала дітям дієві поради, які допоможуть впоратися з цією ситуацією.

у чернігові ювенальні поліцейські проводять профілактичні уроки з протидії булінгу

Поліція наголошує: постраждати від цькування може будь-яка дитина. Зважаючи на це, випадки цькування небезпечно замовчувати. Правоохоронці закликали дітлахів негайно розповідати про пережиті факти фізичного або морального насилля дорослим, яким довіряють — шкільному психологу, вчителю, батькам, або телефонувати в поліцію за номером «102».

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області
у чернігові ювенальні поліцейські проводять профілактичні уроки з протидії булінгу

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини