Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 19:06:48

Робота є: Прилуцькій швейній фабриці потрібні швачки

12.10.2023   15:06Агенцiя

Підприємство має потребу в понад сотні працівників. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, а отже, соціальний пакет, гідні умови праці, вчасну виплату заробітної плати, компенсацію вартості проїзду для працівників-мешканців району.

 Є можливість організувати підвіз робітників до місця роботи, якщо в одній місцевості проживатиме 20 осіб. Оплата праці відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи, загалом це - 14 – 22 тис. грн. Фабрика працює в одну робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові. Наразі в штаті 350 працівників, з них швачок 268. На фабриці працюють не лише жителі Прилук, а й навколишніх сіл та сусідніх територіальних громад. Приїздять на роботу навіть з Варви.

До повномасштабного вторгнення фабрика співпрацювала здебільшого з іноземними замовниками, серед них відомі французькі, німецькі та бельгійські бренди. Після звільнення області від окупантів виробництво переорієнтували на внутрішній ринок. Нині там шиють одяг широкого вжитку. Підприємство оснащено новітнім технологічним обладнанням, що гарантує виробам високу якість.

За словами директора ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика» Ірини Зайцевої, незважаючи на всілякі труднощі, вони працюють, розвиваються, нарощують виробничі потужності, відкривають нові цехи, а відтак збільшують штат. До речі, фабрика не зупиняла своєї діяльності навіть у найскладніші часи пандемії COVID-19 та активних бойових дій на Чернігівщині.

Підібрати потрібні кадри підприємству допомагає служба зайнятості. За її сприяння цього року укомплектовано 29 вакансій, а за останні п’ять років – понад 300.

Працевлаштуватись на фабрику можна навіть тим, хто немає  відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно здобути професію «швачка» з подальшим працевлаштуванням, а у громадян, не зареєстрованих в службі зайнятості, є можливість отримати ваучер на навчання.

З питань працевлаштування звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua/ , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz , нашому сайті https://is.gd/ODoqsz

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини