Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 17:27:58

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП у Чернігові

12.10.2023   13:47Агенцiя

Поліція розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди в Чернігові, внаслідок якої загинула 37-річна місцева мешканка.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до поліції вчора близько 17:00. На місце події прибули екіпаж патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області.

За попередньою інформацією, 51-річний водій вантажівки «VOLVO FH 460», повертаючи праворуч з вулиці Михалевича на проспект Миру, здійснив наїзд на пішохода. Жінка саме перетинала проїзну частину по регульованому пішоходному переходу.

В результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події.

Поліцейські затримали водія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження).

Нині триває досудове розслідування.

Поліцейські звертаються до всіх, кому що-небудь відомо про обставини цієї події, з проханням телефонувати за номерами: (0462) 619-838 або 063-454-77-43.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини