Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 12:06:02

Чернігівських поліцейських посмертно удостоїли медалями «За оборону Чернігова»

22.09.2023   11:45Агенцiя

Вони самовіддано служили українському народові та врятували свою країну ціною власних життів. Чернігівські поліцейські героїчно загинули, захищаючи Україну від ворожої навали. Сьогодні, 21 вересня, з нагоди Дня міста членам сімей загиблих поліцейських вручили медалі «За оборону Чернігова».

Передусім учасники заходу вшанували пам’ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. Кожен присутній схилив голову у жалобі за Героями, у яких могло бути попереду довге і щасливе життя… Але тепер вони навіки у строю та у наших серцях.
Від імені громади міста в.о. міського голови Олександр Ломако адресував слова вдячності кожному, хто став на захист Чернігова та вручив відзнаки «За оборону Чернігова» членам сімей полеглих поліцейських.

Пам’ятаємо наших загиблих побратимів і усіх Героїв, що полягли, боронячи Батьківщину. Не забудемо і не пробачимо!

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

6 травня: цей день в Україні і світі

6 травня: цей день в Україні і світі 11:08

ДЕНЬ 803 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 803 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини