Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 13:12:44

Упродовж минулого тижня надзвичайники 81 раз залучалися до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

28.08.2023   11:18Агенцiя

Упродовж минулого тижня (з 21 серпня по 28 серпня 2023 року) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 194 чоловіки особового складу та 70 одиниць основної й спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 34 пожежі, з яких 12 в житловому секторі, 1 на транспорті, та 21 в природних екологічних системах. На жаль, під час пожежі в Чернігівському районі, загинула 1 людина, ще 1 – травмована.

Фахівці частини піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 29  разів  залучалися до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено 26 вибухонебезпечних предметів.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 18 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.
 


 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:40

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме, 4 пожежі.

3 травня: цей день в Україні і світі

3 травня: цей день в Україні і світі 10:37

ДЕНЬ 800 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 800 RUSSIAN AGRESSION

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини