Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 14:14:09

Ліхтарі та біотуалети для найпростіших укриттів Чернігова закупили за кошти міського бюджету

17.08.2023   17:39Агенцiя

17 серпня виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив передачу обладнання для найпростіших укриттів.

Йдеться про 507 біотуалетів та 2005 перезарядних ліхтарів, які на сьогоднішньому засіданні члени виконкому погодили передати комунальним підприємствам.

На виконання рішення Чернігівської міської ради від 1 червня 2023 року №32/VIII-2 «Про продовження дії «Програми підготовки територіальної оборони та підготовки населення м. Чернігова до участі в русі національного супротиву на 2022-2023 роки» на 2024-2025 роки управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, в межах головного розпорядника бюджетних коштів, були закуплені біотуалети та ліхтарі для створення належних умов тимчасового перебування в найпростіших укриттях мешканців міста.

Найближчим часом має бути визначений порядок передачі ще 723 ліхтарів та 293 біотуалетів об’єднанню житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова (ОЖБК), приватним управителям, власникам відомчого житлового фонду та об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Нагадаємо, в рамках Програми удосконалення мережі найпростіших укриттів на 2022-2023 роки минулого року до укриттів Чернігова було передано 770 генераторів, 637 біотуалетів та 7000 лавок.
 


За повідомленням Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини