Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 14:34:12

Незабутній день з поліцейськими: офіцери ювенальної превенції Корюківщини організували для дітей зустріч «із сюрпризом»

08.08.2023   15:46Агенцiя

Ювенальний поліцейський Корюківського райвідділу поліції Дмитро Ситенок, що обслуговує Сосницьку громаду, завітав до вихованців місцевого навчально-реабілітаційного центру з двома колегами, які дочасно не відкривали свою приналежність до поліції.

У Сосницькому НРЦ дуже добре знають Дмитра Ситенка, адже він регулярно спілкується і з педколективом, і з вихованцями закладу. А ось вдягнутих у цивільне колег — ювенальних поліцейських Інну Савенок та Катерину Голуб — офіцер представив як виховательок одного з дитячих садочків Сосниччини. Вони, мовляв, вирішили познайомитися з вихованцями закладу та провести активно, жваво і весело день.
Жінки-поліцейські ретельно дотримувалися легенди майже до кінця кількагодинної зустрічі. Впродовж цього часу діти, поліцейський та умовні вихователі грали у рухливі ігри, розповідали один одному різні історії, а діти ще й ділилися дитячими мріями та секретами.
І тільки ближче до фіналу насиченої програми Інна Савенок та Катерина Голуб перевдягнулися у поліцейський однострій. Їхня поява у форменому одязі викликала у малечі неабиякий захват та здивування. Реакція дітей дуже розчулила співробітників ювенальної поліції, адже діти одразу почали обіймати поліцейських та тривалий час, тримаючи за руки, не відходили від правоохоронців.
Продовженням дня стала програма з демонстрування дітям поліцейської амуніції та засобів індивідуального захисту. Кожному охочому надали змогу посидіти у службовому автомобілі поліції й навіть зробити на ньому «коло пошани» подвір’ям закладу в якості пасажира.
На завершення такого продуктивного дня поліцейські пригостили дітей піцою та вручили повітряні кульки.
Щастя в очах дітей, ніжні обійми, щирі посмішки і, безумовно, довіра та готовність дітей до дружнього спілкування і надалі — таким став результат відпрацьованого дня ювенальних поліцейських.

 

Поліціія Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

Прилуцька поліція розслідує обставини двох ДТП, у яких травмувались троє пішоходів 13:45

Дорожньо-транспортні пригоди стались 30 квітня у Прилуках та у Парафіївській громаді.

Руйнація колектора на Масанах. Які варіанти вирішення 13:43

Цієї суботи, 27 квітня, в мікрорайні Масани (біля магазину «Велмарт») комунальники зафіксували пошкодження асфальтобетону відразу в кількох місцях, там, де прокладено каналізаційний колектор діаметром 600 мм.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:41

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 7 пожеж та 1 іншу подію. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 5 осіб постраждали.