Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 1 травня, 13:29:07

Черговий вантаж для 1-ї окремої танкової бригади з Чернігова

08.08.2023   15:22Агенцiя

Днями бійці 1-ї окремої танкової Сіверської бригади отримали вантажний автомобіль «Renault», який забезпечить доставку питної води на позиції. Авто надав волонтер Олександр Ріпко.

Доставили його до місця дислокації військових заступник начальника ОВА Дмитро Синенко, начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОВА Андрій Шемець.

Також захисники отримали насосні станції для авто, аптечки, ліхтарі, зарядні пристрої, батарейки, ліки, турнікети, газові балони для приготування їжі та два квадрокоптери «Mavic» для потреб механізованого батальйону 1-ї окремої танкової Сіверської бригади від ГО «Сяйво Сіверщини».

Крім того, для потреб військових передали спецавто від бельгійської благодійної організації «BEforUkraine» та Благодійного фонду «Милосердя та здоров’я».

    «Дякуємо благодійникам та бельгійським партнерам за системну потужну допомогу. Така підтримка надзвичайно важлива для наших бійців на передовій», – зазначив Дмитро Синенко.

Нагадаємо, представники Благодійного фонду «Милосердя та здоров’я» разом з бельгійським партнерам не вперше допомагають Чернігівщині. Реанімобіль  від них нещодавно вже отримали військові ОК «Північ», а спеціалізовану автівку – ГО «Голос батьків», яка опікується дітьми з інвалідністю.
 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

Засуджено мешканку м.Києва за шахрайство

Засуджено мешканку м.Києва за шахрайство 11:11

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова 34-річну жительку м.Києва визнано винною у заволодінні чужим майном шляхом обману, за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст.190 КК України).

1 травня: цей день в Україні і світі

1 травня: цей день в Україні і світі 08:07

ДЕНЬ 798 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 798 RUSSIAN AGRESSION

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.