Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 11:03:21

На Чернігівщині готували інструкторів

31.07.2023   16:03Агенцiя

За ініціативи Командування підготовки Сухопутних військ ЗС України протягом 5 днів на Чернігівщині відбувався вишкіл інструкторів за напрямками базової військової, індивідуальної стрілецької та психологічної підготовки.

Основним завданням курсу є інтенсивне засвоєння базових знаннях військової справи з елементами психологічної підготовки для подальшого успішного виконання бойового завдання.

Завдяки авторським методикам представників ГО Х.М.А.Р.А. легко визначається здатність людини до адаптації, загальне розуміння, вміння виконувати команди, бойовий інтелект, координація рухів (робота рук і ніг відточена до автоматизму).

Інструктори прослухали лекції на теми: морально-психологічне забезпечення бою, морально-психологічний стан під час бою, також пройшли вправи із базової загальновійськової підготовки, дізналися про бойовий інтелект та психологію бою, відточували навички стрільби в екстремальних умовах, кучність та корекцію стрільби, бій на малих та надмалих дистанціях, стрільбу з незручного положення, з-за укриття, в динаміці та тактичний штурм. Також із курсантами проводили індивідуальні бесіди, під час яких виявляли психотип людини та воїна. Учасники курсу заняттями задоволені і вже багато методичних матеріалів запланували впроваджувати у своїх частинах під час навчання військовослужбовців.

 

armyfm.com.ua
 

Останні новини Чернігівщини

Заміна вікон, ремонт харчоблоків та укриттів – проєкти, що реалізуються у дитсадках і школах Чернігова 10:09

Про роботу закладів освіти Чернігова й реалізацію проєктів щодо їх відновлення доповідав начальник міського профільного управління Василь Білогура на розширеній нараді в міській раді 30 квітня.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу 10:01

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:58

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа постраждала.

2 травня: цей день в Україні і світі

2 травня: цей день в Україні і світі 09:48

ДЕНЬ 799 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 799 RUSSIAN AGRESSION

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини