Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 10:02:32

Близько 400 нових робочих місць завдяки проєкту «єРобота»

27.07.2023   15:26Агенцiя

Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще четверо мешканців Чернігівщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа»урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому роціперіоду подачі заяв (з 19 червня по 2 липня).

Грантові кошти планують спрямувати на відкриттядитячої студії,  створення зони відновлення, підтримки та реабілітації у Чернігові, розвиток закладів торгівлі у Бахмачі та Новгород-Сіверському районі.

Загалом же за час дії програми (з липня 2022 р.) позитивні рішення щодо отримання мікрогранту отримали 176 наших земляків. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн, схвалені бізнес проєкти передбачають створення близько 400 нових робочих місць.

Нагадаємо:  за програмою «Власна справа»можна отримати мікрогрантвід 50 до 250 тис. грн на старт або розвиток бізнесу.Деталі на нашому сайті за посиланням:https://is.gd/xBaklo
Наразі також здійснюється прийом заяв щодо надання мікрогрантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх подружжя, які мають можливість отримати до 1 млн грнhttps://is.gd/jxqZ7j
Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота можна прямо зараз через Дія https://is.gd/KT7RoW
Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION