Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 04:04:12

83% установ системи правосуддя Чернігівщини під надійним захистом Служби судової охорони

05.07.2023   11:15Агенцiя

Судові охоронці Чернігівщини продовжують нарощувати кількість прийнятих під охорону об'єктів. Від сьогодні на варту безпеки Городнянського районного суду вперше заступили судові охоронці. Установа стала 25 об'єктом судової гілки влади на Чернігівщині, охопленим спеціалізованою охороною.

Представити підлеглих і привітати колектив суду зі знаковою подією завітав начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олександр Рибак.

Він запевнив, що перехід суду під охорону Служби сприятиме посиленню захисту установи, що особливо важливо в умовах воєнного стану.

- Наш особовий склад максимально вмотивований забезпечувати стабільну та безпечну роботу суду. Кожен співробітник пройшов спеціальну професійну підготовку, отримав належне екіпірування, спецзасоби і оволодів навичками їх застосування, - зауважив Олександр Рибак. - Дякуємо за виказану довіру і будьте певні, що відтепер ваша професійна діяльність під пильною охороною.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Городнянський суд не охоронявся жодним відомством. З огляду на те, що специфіка діяльності системи правосуддя потребує всебічного професійного захисту, взяття суду під охорону в громаді, яка межує з країною-агресором і республікою білорусь, було вкрай необхідним.

Голова Городнянського районного суду Марина Лиманська висловила сподівання, що комунікація працівників апарату суду з охоронцями Феміди буде конструктивною, а взаємодія - якісною та продуктивною.

- Ми раді вітати поповнення у нашому колективі. Дійсно, в нашому суді працює більше жінок і, безперечно, присутність співробітників судової охорони привнесе в атмосферу суду відчуття безпеки та захищеності, - зазначила очільниця суду.

За доброю традицією Служби жіночому колективу подарували квіти, а голові суду - символічну табличку-гравертон з датою прийняття установи під охорону.


Прессекретар ТУ ССО у Чернігівській області
Наталія Свириденко

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини