Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 15:17:08

Зареєструватися в службі зайнятості можна онлайн

04.07.2023   12:05Агенцiя

Для цього існує декілька способів подачі заяви про надання статусу зареєстрованого безробітного, а саме: через портал «Дія» https://is.gd/haLpAMабо мобільний застосунок «Дія».

Щодо останнього, то така можливість реалізована виключно під час воєнного стану і стосується осіб, які перебувають на територіях, де ведуться бойові дії або тимчасово окупованих. Для цього потрібно установити мобільний додаток порталу «Дія» на електронному пристрої, критерії якого підтримують його використання, скористатися необхідним меню системи й слідувати відповідним інформаційним підказкам.

Крім того, записатися на прийом до служби зайнятості можна на нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/за допомогою «електронної черги» засобами «Електронного кабінету шукача роботи», для створення якого знадобиться КЕП (кваліфікований електронний підпис).

З діючим Порядком реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, можна ознайомитися за посиланням: https://is.gd/MQv9AC
Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 



Останні новини Чернігівщини

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.

Корюківські поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомої жінки 10:54

Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Завдяки міжнародному гранту у Варвинській громаді відремонтували шкільне укриття 10:31

Понад двісті учнів, які навчаються у Журавській школі Варвинської громади, вже користуються оновленим укриттям. Відремонтувати й облаштувати його за майже три мільйони гривень допоміг швейцарсько-український проєкт DECIDE.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:17

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 2 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.