Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 15:53:33

За збут та поширення наркотиків городнянець отримав понад 6 років ув'язнення

27.06.2023   13:14Агенцiя

Засуджено мешканця м.Городня за придбання та зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 20-річного жителя м.Городня Чернігівського району в придбанні та зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України).

За принципової позиції прокурора, вироком Деснянського районного суду м.Чернігова  молодика визнано винним у тому, що в лютому 2023 року він прибув до м.Чернігова з метою розкладання раніше заготовлених згортків з амфетаміном та PVP, проте був затриманий працівниками поліції.

В ході проведення особистого обшуку та за місцем проживання засудженого виявлено та вилучено канабіс загальною масою 144 г, амфетамін загальною масою 17,9 г та PVP загальною масою 85,5 г.

Вироком суду останньому призначено покарання у виді 6 років 4 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна за виключенням житла.

До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою в ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».


За інформацією Чернігівської окружної прокуратури
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини