Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 23:02:39

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»: з початку року на Чернігівщині 76 позитивних рішень

20.06.2023   11:25Агенцiя

За результатами восьми хвиль подання заяв на мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» кошти від держави отримають 76 жителів Чернігівщини на загальну суму 17,8 млн грн.

Це переважно жителі обласного центру. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 168 нових робочих місць.

Напрями підприємництва, які обрали заявники, різноманітні. Це, переважно, відкриття закладів харчування, торгівлі, швейного виробництва, салонів краси. Є ще й такі бізнес-плани, як відкриття спеціалізованих освітніх, медичних та розважальних студій, фітнес-клубу, грумінг-салону, пасіки, екоферми, надання послуг у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгових, будівельних, ремонтних послуг, виготовлення панелей балістичного захисту тощо.

Загалом, за час дії програми (з липня 2022 року) позитивні рішення отримали 157 наших земляків.

Подати заяву на отримання грантів за урядовим проєктом єРобота, зокрема і по новій програмі "Грант для ветеранів" можна через Дію.

Детальна інформація про програму "Власна справа" за посиланням.

Консультації на Telegram-каналі.



За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини