Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 08:51:21

119-й бригаді тероборони передали грошовий сертифікат від громади Чернігова

07.04.2023   11:09Агенцiя

Бійцям 119-ї окремої бригади територіальної оборони передали грошовий сертифікат на суму 180 тисяч гривень. Сьогодні, 6 квітня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради було погоджено рішення про виділення цих коштів з бюджету Чернігівської міської територіальної громади. А після засідання в.о. міського голови Олександр Ломако передав командиру 119-ї бригади Олексію Висоцькому сертифікат.

—  З першого дня створення територіальної оборони і з першого дня повномасштабного вторгнення, громада міста завжди підтримувала вас у всьому. Тому що ви — наші захисники. Зараз зовсім інші виклики і у вас, і у міста, але ви завжди можете розраховувати на наше надійне плече. Вчора надійшло звернення на необхідність покращення можливостей відбиття атак ворога з повітря.  Сьогодні ми провели засідання виконкому і виділили з бюджету міста 180 тис. грн на ці потреби, — сказав під час вручення сертифіката Олександр Ломако.

У свою чергу Олексій Висоцький також подякував за допомогу і сказав, що місто завжди може розраховувати на своїх захисників.

За передані кошти військові придбають стаціонарні установки, які виготовлені спеціально під їх потребу. На них встановлюватимуть кулемети і відпрацьовуватимуть по повітряних цілях, які летять на низькій висоті, наприклад, іранських безпілотниках "Шахед".

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.