Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 10:56:42

З понеділка запрацює автобусний маршрут №25А, а №26 продовжили до мікрорайону Астра

07.04.2023   11:08Агенцiя

З 10 квітня у мережу тимчасових міських автобусних маршрутів загального користування будуть внесені деякі зміни. Відповідні рішення погодили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 6 квітня, враховуючи звернення громадян, які надходять до управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради.

Маршрут №26
Кінцеву зупинку тимчасового автобусного маршруту №26 «Пляж «Золотий берег» — вул. Ціолковського» замінять з «вул. Ціолковського» на зупинку «мікрорайон Астра» та подовжать маршрут до цього мікрорайону (через вул. В’ячеслава Чорновола).
Маршрут №25А
Додається новий тимчасовий автобусний маршрут №25А «Завод «Силікат» — Півці», курсуватиме від вул. Михалевича до мікрорайону Півці.
Маршрут №21
Назву тимчасового автобусного маршруту №21 «Автозавод — Півці» замінено на «Мікрорайон ЗАЗ — Півці» (через вул. Тичини, Кільцеву).
Внесення змін в тимчасові маршрути робиться задля покращення якості надання послуг пасажирських перевезень. Окрім того, це дозволить вдосконалити мережу транспортного сполучення окремих мікрорайонів Чернігова з його центральною частиною.
Крім того, було погоджено ще одне рішення, яким роботу громадського транспорту у місті продовжено на одну годину у вечірній час, до 22:00

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Корюківські поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві знайомої жінки 10:54

Затриманому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Завдяки міжнародному гранту у Варвинській громаді відремонтували шкільне укриття 10:31

Понад двісті учнів, які навчаються у Журавській школі Варвинської громади, вже користуються оновленим укриттям. Відремонтувати й облаштувати його за майже три мільйони гривень допоміг швейцарсько-український проєкт DECIDE.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:17

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 2 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

Прокуратура Чернігівщини на захисті земель оборони

Прокуратура Чернігівщини на захисті земель оборони 09:15

Господарським судом Чернігівської області задоволено позов обласної прокуратури в інтересах держави в особі Чернігівської ОДА до однієї з міських рад області про повернення земельної ділянки площею понад 35 га, в межах прикордонної смуги, скасування її державної реєстрації.

СБУ повідомила про підозру російському військовому, який під час окупації катував мешканців Чернігівщини 09:08

Співробітники СБУ встановили особу чергового російського окупанта, причетного до катувань мирних мешканців під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.