Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 21:23:40

Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито перших порушників весняно-літньої заборони на вилов риби

05.04.2023   11:11Агенцiя

Четвертого квітня 2023 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками Сектору водної поліції ГУНП області та прикордонного загону на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Пустинки Михайло-Коцюбинської громади двоє порушників виловлювали рибу з човна за допомогою забороненого знаряддя лову - сітки поріжної. У період нерестової заборони, в протизаконний спосіб, браконьєри добули майже 14 кг риби: плоскирка – 32 екз та лящ – 3 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 54 995 грн. Порушниками виявилися мешканці м. Чернігів та м. Славутич.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушників складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси, заборонене знаряддя лову та човен вилучено.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 (цілодобово).


Чернігівський рибоохоронний патруль

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини