Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 22:08:50

Мешканця Прилуцького району засуджено за розбійний напад

28.03.2023   12:56Агенцiя

Вироком Ічнянського районного суду Чернігівської області громадянина Республіки Грузія засуджено за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному із проникненням у сховище (ч. 3 ст.187 КК України).

Судом призначено покарання у виді 8 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією 1/2 майна.
Публічне обвинувачення в суді підтримувалося прокурорами Прилуцької окружної прокуратури, якими в суді доведено, що у травні 2021 року,  зловмисник, перебуваючи в м. Ічня Прилуцького району, діючи за попередньою змовою групою осіб, викрав з автомобіля гроші у сумі 5700 доларів США та, після того як його незаконні дії було викрито потерпілим, наніс останньому удари руками в область голови та зник з місця вчинення злочину.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прилуцька окружна прокуратура.
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини