Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 08:29:34

Рух вулицею Любецькою, починаючи з 1-го березня, буде обмежений. Як курсуватиме громадський транспорт

22.02.2023   13:54Агенцiя

З 1-го березня 2023 року буде перекрито вулицю Любецьку від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинська. Відповідне рішення погоджено під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 17 лютого. Це необхідне для того, аби можна було виконати реконструкцію водопроводу.

Для запобігання виникненню аварійних ситуацій та для якісного виконання робіт рух автотранспорту по вул. Любецькій на ділянці від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинська буде обмежений з 8.00 год. 1 березня 2023 року по 20.00 год. 31 серпня 2023 року.

До уваги користувачів громадського транспорту!

З 1 березня змінюються маршрути автобусів № 25, 26, 29 та тролейбуса № 8Т.
Тролейбусний маршрут № 8Т
Скорочується до центральної частини міста, а саме: від зупинки вул. Малясова рух тролейбусів скореговано по вул. Івана Мазепи, з подальшим виїздом на просп. Миру та далі за звичним маршрутом по просп. Перемоги, вул. Івана Мазепи, вул. Толстого до кінцевої зупинки «Міська лікарня № 2».
Звертаємо увагу, враховуючи перекриття, жителі вул. Любецька та району "Масани" не зможуть скористатися тролейбусним маршрутом № 8 Т.

Автобус № 29
Рухаючись від кінцевої зупинки "Автозавод" та "вул. Незалежності", здійснюватиме об'їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Любецька на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на просп. Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду.

 Автобус № 25
Прямуючи від кінцевої зупинки "вул. Курсанта Єськова" змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідти повертатиме на вул. Старобілоуська, виїжджатиме на вул. Жабинського, на вул. Івана Мазепи і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки "Завод Силікат"

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду.

Автобус № 26
Від кінцевої зупинки "вул. Ціолковського" об'їжджатиме перекриту ділянку, звертаючи з вул. Тероборони (колишня Гагаріна), на вул. Старобілоуська, далі рухатиметься по вул. Жабинського, вул. І. Мазепи звідти на просп. Миру. Далі за звичним маршрутом.

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду

За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку ЧМР

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини