Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:00:25

Вирок суду набрав законної сили

14.02.2023   10:49Агенцiя

Прилуцькою окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжка), вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України) та пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 КК України).

Під час судового засідання прокурором доведено, що житель Чернігівського району Чернігівської області перебуваючи у відділенні АТ «Ощадбанк» в смт Варва, шляхом вільного доступу, таємно викрав грошові кошти в сумі 1500 грн., які належали працівникові банківської установи. Після чого залишив місце вчинення кримінального правопорушення. В ході проведення слідчих дій запропонував працівникові поліції, який являється службовою особою правоохоронного органу, неправомірну вигоду в розмірі 4000 грн. за не вчинення ним відносно себе дій, що пов’язані з використанням наданого службового становища, а саме: не притягнення до кримінальної відповідальності за крадіжку.
Вироком Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області особі  призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 20400 грн.
24 січня 2023 року вирок суду набрав законної сили.

Прилуцька окружна прокуратура.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.