Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:59:49

Рятувальники спільно з поліціянтами та представниками обласних масмедіа провели профілактичний рейд щодо безпечного перебування на льоду

12.01.2023   11:51Агенцiя

З метою профілактики трагічних випадків на водоймах у зимовий період, 11 січня фахівці апарату Головного управління, Чернігівського районного підрозділу ГУ ДСНС спільно з працівниками Національної поліції та обласних масмедіа провели профілактичний рейд місцями підльодного лову риби та відпочинку на річці Стрижень, що у м. Чернігові.

Слід зазначити, що постійні коливання температури повітря послаблюють міцність льоду, тож рятувальники під час профілактичних бесід із громадянами роз'яснили правила безпеки при перебуванні на замерзлих водоймах, як вберегтися від провалу під кригу. Крім того, фахівці ДСНС нагадали про необхідність мати з собою засоби порятунку та зв'язку, а також роз'яснили, як діяти у разі провалу під лід та правила надання допомоги постраждалому. Окрему увагу надзвичайники акцентувала на тому, що батьки повинні навчати дітей правилам безпеки життєдіяльності та слідкувати за їх розвагами. Містяни з розумінням ставилися до порад та пообіцяли дотримуватись правил поводження на льоду.
Наостанок фахівці ДСНС вручили чернігівцям профілактичні листівки із заходами безпеки.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.