Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 09:31:22

Патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого п'яним їхав директор одного з департаментів Чернігівської ОВА

10.01.2023   17:03Агенцiя

26 грудня близько 22-ї години вечора на проспекті Миру патрульні поліцейські зупинили автомобіль Skoda Octavia, за кермом якого перебував п'яний 38-річний житель Чернігова.

Про це у коментарі Суспільному розповів пресофіцер патрульної поліції області Віталій Копистко.

За його словами, поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували йому пройти медичний огляд у встановленому законом порядку. Водій погодився його пройти.

"Результат цього огляду був позитивним. Тобто алкогольне сп'яніння підтвердили. Наші співробітники склали відповідні адміністративні матеріали, які потім були скеровані до суду. На сьогодні ми чекаємо рішення по цій справі", — каже Копистко.

За інформацією з кількох незалежних джерел Суспільному стало відомо, що за кермом Skoda Octavia був директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОВА Андрій Шемець. У коментарі Суспільному цю подію він коментувати відмовився.

"Це я не коментую, вибачайте".

Якщо вина у скоєнні правопорушення за статтею 130 частиною 1 КУпАП буде доведена, то це передбачає штраф у розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортними засобами строком на один рік.

Нагадаємо, що Андрій Шемець став директором департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації у червні 2021 року.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION