Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 09:43:36

На Чернігівщині потрібні швачки

27.12.2022   11:05Агенцiя

Незважаючи на воєнний стан, швейні підприємства області працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Найбільше бракує швачок. Також потрібні інженери-технологи, складальники верху взуття, кравці тощо.

 Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується більше 30 вакансій у галузі легкої промисловості із заробітною платоюдо 13 тис. грн.
Працевлаштуватись на швейні підприємства можна навіть тим, хто немає відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно за короткий термін освоїти навики швейної майстерності або підвищити кваліфікацію з подальшим працевлаштуванням. Готують кадри безпосередньо на виробництві у роботодавця, в професійно-технічних закладах області та за її межами - в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
З питань працевлаштування на підприємства легпрому звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegramhttps://t.me/pitrymkaDSZChernigiv
Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua, телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz.

Обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.

29 квітня: цей день в Україні і світі

29 квітня: цей день в Україні і світі 08:28

ДЕНЬ 796 РОСІЙСЬКА Агресія - DAY 796 RUSSIAN AGRESSION