Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 10:52:09

Корюківські рятувальники нагадали рибалкам правила поведінки на льоду

23.12.2022   10:30Агенцiя

Сьогодні співробітники Корюківського районного відділу ГУ ДСНС України у Чернігівській області провели інформаційні бесіди з любителями зимової риболовлі.

Під час спілкування корюківчанам вкотре нагадали, що при пересуванні по льоду потрібно бути обережним, слід уважно стежити за його поверхнею, обходити підозрілі та небезпечні місця. Щоб уберегти себе від неприємної ситуації ніколи не можна виходити на риболовлю у нічний час та при температурі повітря вище 0 градусів, а також після вживання алкоголю.
Наостанок рятувальники надали рибалкам пам’ятки з заходами безпеки та акцентували увагу, що безпечним лід вважається, якщо його товщина складає не менше 7 сантиметрів, а йдучи на риболовлю обов’язково необхідно брати з собою засоби зв'язку й порятунку.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.