Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:40:16

На Чернігівщині під час пожежі житлового будинку загинув чоловік

01.12.2022   20:52Агенцiя

1 грудня о 07:43 до Служби порятунку "101" у Новгород - Сіверському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Слобідка.

На місце події прибуло відділення 7-ї Державної пожежно - рятувальної частини з районного центру та місцеві пожежні команди сіл Орлівка та Блистова. Спільними діями вогнеборці о 08:35 пожежу локалізували та о 09:45 остаточно ліквідували. На жаль, під час пожежі загинув 87-річний власник будинку.

Ймовірною причиною трагічного випадку послужила відсутність протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та перекриттям будинку.

У зв’язку з цим, рятувальники Головного управління ДСНС закликають населення берегти своє життя та майно від пожеж, дотримуватись правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальних приладів

 

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини