Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:35:11

 Хірургічне відділення Чернігівської районної лікарні отримало медикаменти від благодійників

18.11.2022   10:07Агенцiя

Медикаменти, необхідні для оперативних втручань та післяопераційного догляду за пацієнтами загальною сумою на 30 тис євро передали для КНП «Чернігівська центральна районна лікарня» німецькі благодійники. Зібрати та доставити такі вкрай необхідні товари медичного призначення до Чернігова допоміг Український фонд «Разом».

«Ми передаємо тільки самі необхідні медикаменти, які потребує лікарня, – коментує в.о. голови фонду Роман Дубровин. – наразі ми домовились про постійну співпрацю з нашими партнерами».
Як повідомляє генеральний директор Чернігівської центральної районної лікарні Дмитро Руденко потреба закладу є де по медичним препаратам, де по витратним матеріалам та одноразовому одягу, тобто по тому, що щоденно використовується в роботі хірургічної служби.
«Благодійники самі вийшли з нами на зв’язок через наших хірургів, травматологів та запропонували свою допомогу, – говорить Дмитро Руденко. – І ми щиро вдячні за то, що вони відгукнулись та надали нам такі вкрай необхідні товари медичного призначення».
Також Чернігівській районній лікарні допомагають інші міжнародні благодійні організації. Зокрема, за підтримки Міжнародного комітету червоного хреста запланована відбудова найбільш пошкодженої від бомбардувань будівлі поліклінічного відділення лікарні.
Загалом, під час активних бойових дій в Чернігові постраждали 4 корпуси лікарні. Наразі заклад вже практично повністю відновив прийом та обслуговування пацієнтів.

За повідомленням Управління охорони здоров’я
Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.