Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:30:41

На Чернігівщині за тиждень госпіталізовано 76 осіб з COVID-19

06.11.2022   12:47Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОВА, станом на 4 листопада в області зареєстровано 914 активних випадків коронавірусної хвороби.

Амбулаторно лікуються 805 хворих. Ще 109 — стаціонарно у закладах охорони здоров’я. Зокрема у Чернігівському районі — 49 пацієнтів (м. Чернігів — 21), Ніжинському — 27, Корюківському — 14, Прилуцькому — 13 та Новгород-Сіверському — 6.

Загалом за тиждень було госпіталізовано 76 хворих, виписано — 96 одужалих. Нині на кисневій періодичній підтримці перебувають 49 осіб.

Нагадуємо, що вакцинація — єдиний спосіб не допустити погіршення епідемічної ситуації, а також убезпечитися від важкого перебігу хвороби чи смерті від COVID-19. Нині фіксується збільшення рівня захворюваності, тож записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також — людей поруч.

На 4 листопада в області проведено 875 176 щеплень проти Covid. Повну вакцинацію мають 394 343 особи. З-поміж них 237 осіб отримали додаткову дозу, 69 578 — бустерну та 2 599 — дві бустерні.

На період воєнного стану українці можуть отримати безоплатні медичні консультації від національного контакт-центру Міністерства охорони здоров’я. Щоб отримати онлайн-допомогу від фахівців різних спеціальностей чи відповіді на актуальні питання у сфері охорони здоров'я, потрібно звернутися за номером 0-800-60-20-19.

За повідомленням Управління охорони здоров’я
Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини