Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 01:02:13

Начальник поліції Чернігівщини підбив підсумки роботи за 10 місяців

04.11.2022   15:41Агенцiя

В Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області проаналізували результати роботи районних територіальних відокремлених підрозділів ГУНП області на основних пріоритетних напрямках.

Сьогодні в главку поліції області відбулося проведення відеоселекторної наради з підведення підсумків роботи за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, керівників територіальних підрозділів поліції.
Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів за 10 місяців 2022 року.
Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції. Володимир Нідзельський орієнтував особовий склад територіальних підрозділів поліції на активніше проведення роз’яснювальної роботи з населенням щодо профілактики шахрайств. В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів.
Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання.
Підбиваючи підсумки, начальник поліції області серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції.
– Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. В умовах військового стану та в період ускладнення енергетичної ситуації поліцейські продовжують нести службу в посиленому режимі. Ми збільшуємо поліцейську присутність в темний час доби, аби створити безпекове середовище для людей. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання. Всі разом продовжуємо цілодобово забезпечувати правопорядок і безпеку громадян, – сказав Володимир Олександрович.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.