Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:23:47

Бажаєш стати супергероєм волонтером? Тоді давай на БУР!

30.10.2022   15:56Агенцiя

Волонтерська програма Будуємо Україну Разом запрошує волонтерів на БУР-табір у Іванівку та Новоселівку Чернігівськой області.

Іванівка
5 березня війська рф окупувати Іванівку, поблизу Чернігова. На території села перебували військові ЗСУ, пройшов бій, але сили сторін буле нерівноцінні. Протягом березня, росіяни гатили по всьому: будинки, державні установи і т.д. На початку липня ЗСУ звільнили Іванівку. Коли окупанти відходили, то навели безлад, все було повибиване скло, двері, техніку потрощили.
Зараз важливо забезпечити житло для людей, але не менш важливою є відбудова адміністративної інфраструктури. Волонтери БУР-табору допомагають з ремонтом приміщення сільської ради та ЦНАПУ, щоб забезпечити мешканцям села доступ до адміністративних послуг

Новоселівка
В селі Новоселівка, поблизу Чернігова до 24 лютого проживало близько 1200 людей, зараз лишалося близько 400, в більшості люди похилого віку, які не мають можливості виїхати. Через обстріли рф зруйновано 75 % села, більшість населення мешкають в модульних будинках.
Місцевий фельдшерсько-акушерський пункт постраждав від осколків ракети, та не може повноцінно використовуватися, через що місцеві мешканці не можуть отримувати необхідну медичну допомогу. Волонтери табору займуться відбудовою ФАПу.

Що потрібно від волонтерів? Вік “18+” та по можливості волонтерський внесок (400 грн. - 10% від вартості перебування у таборі). Натомість пропонуємо проживання, харчування, компенсацію проїзду, за потреби надаємо довідку про участь в таборі в навчальний заклад.

Важливо, що на БУР-таборі волонтери не тільки працюють, а й розвиваються, мандрують, навчаються.

Залишити свою заявку на реєстрацію на табір можна за цим посиланням

Будемо вдячні, якщо опублікуєте цю інформацію у своєму ЗМІ. А також запрошуємо до нас на табір: написати/відзняти репортаж, взяти інтерв’ю. Ми готові до будь-якої співпраці. Та будь-яких запитань.

Довідка. Що таке БУР? Програма, яка вже понад 8 років займається розвитком молоді через волонтерство та організовує волонтерські табори по всій Україні.

З 2014 ми взяли відповідальність за зміни в країні. Мандруємо між громадами, підсилюємо місцеву молодь, допомагаємо створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. Бо якщо не ми, то хто? Детальніше на сайті https://bur.ukredu.org/

PR-менеджер БУРу Владислав Крупко - 095 800 50 16, vkrupko.bur@ukredu.org

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини