Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:24:15

Чому зоотовари вигідніше купувати в інтернет-магазині?

21.10.2022   10:29Агенцiя

Вітчизняна мережа, ринки пропонують великий вибір продукції для тварин від різних виробників і різноманітної вартості. Так що сучасному покупцю – власнику домашнього вихованця буває складно зробити правильний вибір відповідного товару за найвигіднішими цінами та відмінною якістю. Широкі можливості інтернету значно спрощують цей процес.

Купуючи зоотовари для собаки або кішки в інтернет-магазині «Petslike», ви не тільки заощаджуєте час, зусилля, гроші на пошуки потрібного продукту, а й підбираєте його за найдемократичнішою ціною без переплат. Вам не потрібно відвідувати багато спецмагазинів, маркетів, ринків у пошуку потрібної покупки. Не залишаючи порога будинку, роботи, в будь-який зручний час ви зможете купити те, що потрібно вам і вашому вихованцю. Актуальна інформація про товар доступна 24 години на добу. Зручна класифікація, докладні описи, характеристики, фото, цінові покажчики дають змогу прискорити та спростити пошук оптимального варіанту.

Товари для вашого вихованця – різноманітність вибору

Багато зоомагазинів у наш час вважають за краще продавати свою продукцію на просторах інтернет-індустрії, особливо якщо товару багато, а площі невеликого магазину не дозволяють його розмістити.

Інтернет-магазин зоотоварів «Petslike» пропонує великий асортимент зоопродукції на будь-яку потребу та гаманець. Всі товари в каталозі зоомагазину представлені від понад 70 відомих українських та зарубіжних брендів, мають сертифікати якості. Ми пропонуємо лише органічні продукти, без синтетичних добавок, ароматизаторів, які не завдадуть шкоди здоров'ю вашого собаки чи кішки. В онлайн-магазині тільки оригінальна продукція, тому кожен покупець зможе її замовити, без ризику отримати неякісну підробку.

Ми пропонуємо величезний варіативний та різноманітний асортимент зоопродукції для собак та кішок різних порід, віку, розмірів. Це: сухі та вологі корми, ласощі, вітамінно-мінеральні комплекси, препарати від паразитів, бліх, засоби догляду, гігієни, шампуні, туалети, пелюшки, посуд для їжі.

Переваги «Петслайк»

Наша компанія відстежує сучасні тенденції, постійно оновлює товарні лінійки, співпрацює із представниками відомих фірм-виробників.

Ми пропонуємо своїм клієнтам:

• Різноманітний асортимент зоотоварів гарантованої відмінної якості за вигідними цінами.

• Зручну форма оплати, привабливі акції, знижки, накопичувальні бонуси.

• Кваліфіковану консультацію менеджера з продажу, допомогу у виборі необхідного товару.

• Безкоштовну оперативну доставку кур'єром на Вашу адресу або на Нову пошту до будь-якої точки України замовлення на суму від 500 грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини