Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:37:52

Сновська громада отримала медичного обладнання на 1,9 млн грн

30.09.2022   10:52Агенцiя

Не зважаючи на складні часи, завдяки допомозі партнерів медична галузь Сновської громади отримала таку важливу і необхідну для нас допомогу.

У рамках співпраці з Програмою #DOBRE завершився І проєкт реалізації «Плану покращення медичних послуг на 2021 – 2026 рр.». Не зважаючи на складні часи, завдяки допомозі партнерів медична галузь Сновської громади отримала таку важливу і необхідну для нас допомогу.

Раніше донором було придбано та доставлено меблі для первинної та вторинної ланок медицини Сновщини. Отриманий вантаж  надав змогу переобладнати сучасними меблями кабінети сімейних лікарів, педіатрів, маніпуляційні та інші кабінети Сновського центру первинної медичної допомоги, а також підвищити комфорт перебування  в стаціонарних відділеннях шляхом заміни 48 лікарняних ліжок  в Сновській центральній районній лікарні.

Наступним вагомим внеском для нашої громади стало придбання Програмою ДОБРЕ медичного обладнання, а саме: Біохімічний аналізатор Mindray ВА-88А, Автоматичний гематологічний аналізатор BS-30S MINDRAY, Стерилізатор паровий СП-ГК-100, Бактерицидний опромінювач ОБН-75м, Електрокардіограф Heaco 300G (4шт.), Рециркулятор бактерицидний ARMED RPK-60 АА (2шт.), Ваги медичні для дорослих з ростоміром BDU300-Medical+ (6 шт.), Стіл медичний маніпуляційний СТ-М-Н (5 шт.), Таблиця Сивцева (9 шт.), Сумка – укладка для сімейного лікаря (СУСЛ №11) – 6 шт., Цифровий відеокольпоскоп.

Отримане медичне обладнання та меблі на загальну суму 1,9 млн грн. покращить якість діагностики та лікування пацієнтів та спростить, і так нелегку, працю медичного персоналу.

Сновська міська рада висловлює щиру подяку нашому донору Програмі ДОБРЕ у покращанні найактуальнішої для нашої громади послуги – медичної. Окрема подяка нашому координатору Наталії Сафроновій, яка супроводжувала нас постійно під час всього проєкту, починаючи від відбору послуги, розробки Плану покращення медичних послуг до його реалізації.

Заходи реалізуються в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Відділ економічного розвитку та інвестицій Сновської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини