Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:20:05

На Чернігівщині роздають безкоштовний хліб

17.08.2022   08:53Агенцiя

На Чернігівщині випікають та безоплатно роздають хліб для гуманітарних потреб жителів. Для цього за координації і підтримки Чернігівської ОВА область отримала 90 тонн борошна

Підприємство з іноземними інвестиціями «Вайтерра Україна» безоплатно пожертвувало державі зерно. Державна продовольчо-зернова корпорація за договором з Мінагрополітики України переробляє його і далі виступає дистриб’ютором борошна для забезпечення гуманітарних потреб і продовольчої безпеки населення в умовах воєнного стану.

На Чернігівщині у цьому напрямі зголосилося працювати ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2». З наданого борошна там випікають хліб «Кременчуцький» вагою 600 грамів.

«З 10 серпня розпочато безоплатну роздачу хліба у громадах області. Здійснено три виїзди: мікрорайон Бобровиця у Чернігові, села Новоселівка, Киїнка, Павлівка, Лукашівка, Ягідне, Іванівка. Населенню роздали три тисячі хлібин. Упродовж наступних тижнів географія виїздів розширюватиметься», — розповів директор Департаменту агропромислового розвитку ОВА Олег Крапивний.

Згідно з домовленістю між Чернігівським хлібокомбінатом №2, Киселівською селищною громадою та Чернігівською ОВА, 16 серпня безоплатно хліб отримають мешканці сіл Боромики, Снов’янка та Брусилів. 

Упродовж тижня така допомога надійде в громади на півночі області, які потерпають від ворожих обстрілів.

За повідомленням Державної продовольчо-зернової корпорації, Чернігівська область є піонером в Україні з реалізації ініціативи у співпраці з підприємством «Вайтерра Україна» та АТ «ДПЗКУ». На сьогодні є домовленість про виділення для області додатково 100 тонн борошна. 

ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2» — основний виробник хліба та хлібобулочних виробів у Чернігівській області. Постачає продукцію майже у всі торговельні мережі обласного центру, а також забезпечує хлібом райони Чернігівської області. 

Увага! Про наступні локації роздачі хліба — слідкуйте за оголошеннями від місцевих органів влади.

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини