Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:00:02

У Чернігові за державний кошт ремонтують пологовий будинок

02.08.2022   11:50Агенцiя

У Чернігові триває ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради, який постраждав від уламків при ракетних та бомбових ударах під час повномасштабного вторгнення російських військ.

Зокрема, було пошкоджено більше 100 вікон, двері, фасад головного корпусу та дах.

 «Лікарня приймала пацієнтів з першого дня війни. З 24 лютого в нашому пологовому вже народилося 493 дитини. Лікарі призвичаїлися працювати у воєнних умовах. Наразі тривають роботи по заміні вікон та склопакетів. Ще ми ведемо переговори з Червоним хрестом. Вони обіцяють допомогти з ремонтом даху. Плануємо все завершити до зими», – зазначив заступник генерального директора з технічних питань КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради Володимир Вінницький. 

Нині тут проводять роботи з відновлення корпусу лікарні – замінюють віконні блоки та двері, облаштовують зовнішні та внутрішні відкоси і підвіконня. Роботи на цьому об’єкті планують завершити до кінця серпня.

«Для термінової відбудови критичної інфраструктури та проведення першочергових некапітальних ремонтів в області уряд виділив 250 мільйонів гривень. Один із об’єктів – пологовий будинок. Загальна кошторисна вартість близько 2 млн. гривень.  Працюємо над забезпеченням належних умов перебування пацієнтів та медиків, щоб лікарня надавала якісні медичні послуги», – резюмував начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини