Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:54:11

Оперативники карного розшуку поліції Чернігівщини ліквідували канал наркозбуту та вилучили наркозілля загалом на 1 мільйон гривень

30.07.2022   11:26Агенцiя

Поліції вдалося припинити діяльність каналу збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, а також затримати трьох підозрюваних у різних районах Чернігівської області.

Комплексні оперативні заходи поліцейських тривали дві доби.
27 липня оперативники карного розшуку поліції області спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції затримали 27-річного мешканця Чернігова при отриманні ним посилки з понад кілограмом психотропної речовини. Експертиза підтвердила, що у поштовому відправленні був амфетамін. Вартість такої кількості психотропної речовини на «чорному ринку» становить близько 400 тисяч гривень.
28 липня оперативники карного розшуку спільно зі співробітниками Прилуцького райвідділу поліції затримали місцевого молодика, який отримував посилки з наркозіллям. У 21-річного підозрюваного поліція виявила та вилучила коробку з рослинною речовиною, схожою на канабіс. Її вага становила 600 грамів. Також вилучили коробку з порошкоподібною речовиною біло-рожевого кольору, схожою на амфетамін (вагою близько 400 грамів). Загальна вартість наркозілля за цінами «чорного» ринку становить близько 300 тисяч гривень. Вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень.
Того ж дня у м. Мена поліцейські затримали 35-річного місцевого мешканця також під час отримання ним посилки в одному з поштових відділень міста. На місці у зловмисника вилучили півкілограмовий пакет з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.
В ході невідкладного обшуку в оселі підозрюваного виявили та вилучили загалом близько 5 кілограмів канабісу, порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін, та матеріали для фасування наркозасобів. Сукупна вартість такої кількості амфетаміну та канабісу на «чорному» ринку становить понад 300 тисяч гривень.
– Всі вилучені речовини направлені на проведення експертних досліджень. Підозрювані затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Загалом в ході комплексного відпрацювання поліцейські вилучили наркотичних засобів та психотропних речовин на суму близько 1 мільйона гривень, – говорить начальник кримінальної поліції області Олександр Васильченко.
За усіма фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
Досудові розслідування тривають.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини