Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:26:19

Переселенець з Луганщини знайшов роботу на Чернігівщині

06.07.2022   07:54Агенцiя

Через повномасштабну війну в Україні чимало людей покинули рідні домівки і перебралися у порівняно безпечні населені пункти, подалі від постійних обстрілів. Перше, чого вони потребують – це житло і робота. Працевлаштуватись переселенцям допомагає служба зайнятості.

Так, до Городнянської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості звернувся переселенець з Луганщини Вадим Єлізаров. Він з родиною виїхати з Сєвєродонецька. Вдома внаслідок війни чоловік втратив і роботу, і житло. Звільнитися не встиг, тому в службі зайнятості йому допомогли розірвати трудові відносини в односторонньому порядку, що стало можливим завдяки змінам у законодавстві на час дії воєнного стану.

Після цього чоловік отримав статус безробітного, і невдовзі йому запропонували вакансію електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування в КП «Городнянська житлово-експлуатаційна дільниця». Безробітний мав схожий досвід роботи, але досить давно. Тому для нього службою зайнятості було організовано стажування на робочому місці. Пройшовши його, Вадим Єлізаров на початку липня приступив до роботи.

Такі історії успіху доводять: ніколи не треба опускати руки, а наполегливо йти вперед для досягнення цілі. А служба зайнятості й надалі триматиме свій фронт, допомагаючи безробітним знайти роботу, а роботодавцям – потрібних працівників.

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Підписуйтесь також на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини