Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:25:17

Прапор Чернігівщини продали на аукціоні за 200 тисяч гривень

27.06.2022   10:00Агенцiя

24 червня о 14:00 завершився благодійний аукціон, на якому продали ексклюзивний прапор Чернігівської області з підписом Верховного Головнокомандувача ЗСУ.

Переможцем аукціону став директор чернігівського швейного підприємства «Українська оселя» з Чернігова Юрій Лавський, який висунув ставку в розмірі 200 тисяч гривень. Після закриття торгів переможець сплатив усю суму й став власником лота.

«У нас є виробництво, швейний бізнес, в нього потрапив снаряд. Ми переїхали, частково відновили виробництво. Зараз допомагаємо волонтерам, допомагаємо всім, чим можемо, щоб наші бійці й ми все ж таки змогли перемогти», — розповів Юрій Лавський.

Він також додав, що перші кілька днів прапор буде на підприємстві, а в День перемоги його планують урочисто підняти разом з усією командою.

Аукціон спільно проводили Суспільне Чернігів та благодійний фонд «Це моє місто». Вторговані кошти підуть на засоби захисту для оборонців України. Ставки приймали протягом 72 годин під дописом на фейсбук-сторінці Суспільне Чернігів.

«Коли ми задумували цю акцію, для себе в команді вирішили, що сума в 100 тисяч гривень буде успіхом. Аукціон значно перевершив наші очікування, чому ми надзвичайно раді. Вдячні всім, хто робив ставки і, звичайно ж, переможцю. Наголошуємо на тому, що вже сьогодні, 25 червня, стартує благодійна лотерея — розіграш прапора Чернігова. Просимо всіх долучатися. Разом допоможемо Збройним силам України!» — говорить продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Президент та Верховний Головнокомандувач Збройних сил України підписав стяг 6 червня цього року, коли вручав нагороду продюсеру новин Суспільне Чернігів Андрію Тітку. Того дня Володимир Зеленський також поставив свій підпис на прапорі міста Чернігова, який розіграють на благодійній лотереї.

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини