Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:34:18

Ситуація на прикордонні Чернігівщини: зведення Генштабу на ранок 27 червня

27.06.2022   09:47Агенцiя

Генеральний штаб ЗСУ розповів про оперативну ситуацію на північних кордонах України, зокрема, у Чернігівській області. Інформація подана станом на 6 ранку 27 червня 2022 року.

Загроза із білорусі

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

За наявною інформацією, керівництво республіки білорусь продовжує надавати військову підтримку російській федерації, зокрема, до Білгородської області відправлено чергову партію боєприпасів обсягом до 20 вагонів.

Як інформує Головне управління розвідки Міноборони, керівництво установ та організацій Гомельської області попереджені про ймовірність повернення підрозділів зс рф. Одночасно росіяни планують нарощування чисельності оперативно-тактичної авіації на території білорусі.

Офіційно – для проведення спільного патрулювання повітряного простору в рамках спільного навчально-бойового центру підготовки авіаційних підрозділів та підрозділів ППО. Для цього запланований переліт 10 літаків на прикордонний аеродром Барановичі.

Про кордон Чернігівщини

На Сіверському напрямку  у Брянській та Курській областях росіяни тримають до трьох батальйонних тактичних груп зі складу 1-ї танкової та 20-ї загальновійськової армій. Також є інформація про підрозділи повітряно-десантних військ. Мета цих угруповань - відтягувати сили оборонців України.

На Сіверському напрямку ворог продовжує забезпечувати посилену охорону ділянки українсько-російського кордону.

Про обстріли прикордоння

Вчора протягом дня ворог продовжив обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Хрінівка та Янжулівка Чернігівської області.

Росіяни також завдали авіаційних ударів по населеному пункту Славгород Сумської області.

Результати російських обстрілів за попередню добу

Про повітряні тривоги

Протягом останньої доби по Чернігівській області тричі оголошувалась повітряна тривога - 10:42 (тривала більше 2 годин!), 18:39 та 00.39

Час Чернігівський

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини