Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:21:34

Прилуцькі поліцейські затримали підозрюваного у незаконному заволодінні мотоциклом

16.06.2022   09:29Агенцiя

Впродовж декількох годин співробітники Прилуцького районного відділу поліції встановили місцезнаходження викраденого мотоцикла та особу молодика, який причетний до заволодіння транспортним засобом.

Зранку 14 червня до поліції звернувся 55-річний мешканець Талалаївської громади із заявою про зникнення з гаража його мотоцикла.
На місце скоєння злочину прибула слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції.
Поліцейські провели огляд місця події, опитали мешканців сусідніх будинків, можливих свідків та зібрали низку речових доказів.
Завдяки злагодженій роботі поліцейських, упродовж кількох годин вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного. Ним виявився 18-річний мешканець Сумської області. Хлопця правоохоронці затримали на узбіччі дороги.
З’ясувалося, що зловмисник намагався дістатися викраденим транспортним засобом до місця свого проживання, однак технічні несправності завадили продовжити рух. Молодик не розгубився і спробував просто з узбіччя продати крадений мотоцикл проїжджаючим громадянам.
Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Викрадений мотоцикл правоохоронці вилучили. Після проведення всіх слідчих дій його повернуть власнику.
Поліція під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).
Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.
Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини