Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:44:48

За добу на Чернігівщині виявлено 137 вибухонебезпечних предметів — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 15 червня

15.06.2022   11:02Агенцiя

За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 12 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 137 таких предметів.

Всього з початку воєнних дій вилучено 27923 вибухонебезпечні предмети.

За останню добу в області зареєстровано 7 пожеж, з них 1 — пов’язана з бойовими діями (Новгород-Сіверський район, настил у лісі). Ще 1 — в житловому секторі, 4 — в екосистемах, 1 — на промисловому об’єкті.

Протягом доби рятувальники 1 рази залучалися до надання допомоги та проведення аварійно-рятувальних робіт.

У річках Дніпро та Десна триває спад рівня води з інтенсивністю 3-12 см на добу. Через високу воду досі порушене транспортне сполучення у низці населених пунктів Сосницької територіальної громади.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
за інформацією ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини