Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:38:35

Графік перевірки будинкових тепломереж з 20 червня по 1 липня

15.06.2022   08:57Агенцiя

Уже протягом двох тижнів перевіряється готовність внутрішньобудинкових систем опалення. Ці роботи – частина підготовки до холодного сезону.

Ведеться пошук і ліквідовуються пориви, які могли утворитися після розмерзання мереж у будинках під час бомбардування Чернігова російськими військовими.

Кожен будинок перевіряється відповідно до розкладу, розробленого комунальниками. При його складанні представники теплогенеруючих компаній і ЖЕКи керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Споруди, розташовані поруч, можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Тож, якщо ви НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЮ АДРЕСУ у цьому переліку чи в опублікованих раніше (посилання в кінці статті), то вона може бути зазначена у подальших наших публікаціях графіків.

Якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК у переліку, то у вказаний день слідкуйте за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах.  Для цього можна перебувати вдома самим, або бути на зв’язку із сусідами, друзями чи родичами. 

При поривах слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або колл-центр, щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему.

Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно), передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Якщо ви знаєте, що мережі у вашій квартирі пошкоджені, то передайте інформацію завчасно, не чекаючи перевірки.

За минулий тиждень під час тестування мереж було виявлено півтора десятка протікань, їх ліквідували. 

Опубліковані раніше графіки

 

За повідомленням Управління ЖКГ міськради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини